Papír

Kékhátú és fehér hátú plakát papír óriásplakátokhoz, kültéri és beltéri poszterekhez, szóró plakátokhoz. Kék hátú papír tulajdonsága a jó fedőképpesség, ezért a sötét, illetve a nem homogén felületre is közvetlenül használható (nem üt át az alatta lévő szín, grafika). Jól ragasztható, jó nedvességtűrő. Óriásplakát, szóróplakát, poszter, citylight plakát megfelelő alapanyaga.
 
Fotópapír, poszterpapír beltéri poszterekhez, keretezett képek készítéséhez, ahol számít a kiemelkedő minőség és papírvastagság

Tapéta: a nyomtatott tapétával egyedi felületeket alkothat. Lehetőség van az egész falfelületet beborító tapétáról akár csak tapétacsík felrakásáig mindenre. Nyomtassa tapétára egyedi fotóit, elképzeléseit, hiszen a tapéta sokkal több, mint puszta dekoráció. A tapéta olyan lakberendezési elem, amely alkalmas otthonunk teljes átalakítására és a stílusteremtésre. Ez a fajta tapéta nyomtatás a belsőépítészetben rohamosan fejlődő és magának teret követelő ágazat. Felhasználása: teljes vagy részleges falfelületek díszítése, lefedése. Közvetlenül a falra ragasztva, tapéta ragasztóval szakember által javasolt. Alapanyaga megegyezik a hagyományos latex felületű tapétával, többféle textúrált felület létezik.

 papir01-copy.JPG

 

 papir03-copy.JPG