Nyomtatható tapéta

A nyomtatott tapétával egyedi felületeket alkothat. Lehetőség van az egész falfelületet beborító tapétáról akár csak tapétacsík felrakásáig mindenre. Nyomtassa tapétára egyedi fotóit, elképzeléseit, hiszen a tapéta sokkal több, mint puszta dekoráció. A tapéta olyan lakberendezési elem, amely alkalmas otthonunk teljes átalakítására és a stílusteremtésre. Ez a fajta tapéta nyomtatás a belsőépítészetben rohamosan fejlődő és magának teret követelő ágazat. Felhasználása: teljes vagy részleges falfelületek díszítése, lefedése.
 
Két fajta ragasztási technológiájú tapétát is tudnunk ajánlani:

1. texturált felületű tapéta , mely közvetlenül a falra ragasztva, tapéta ragasztóval szakember által javasolt. Alapanyaga megegyezik a hagyományos latex felületű tapétával, többféle texturált felület létezik

2. HP PVC mentes tapéta. Különleges ragasztója vízzel érintkezve aktiválódik, így applikáláskor nem keletkezik hulladék. Felhelyezése és eltávolítása rendkívül egyszerű. 100%-ig környezet- és egészségbarát, így nyugodtan használhatod minden olyan helyen, ahol ez alapfeltétel. A HP PVC-mentes tapétát így kihelyezheted egészségügyi intézményekben, óvodákban, iskolákban, éttermekben, szállodákban, szépségszalonokban, stb. Beltéri élettartama (UV fénytől védett helyen) akár 20 év is lehet, így hosszú távú dekorációk készítéséhez is ideális. Extra hosszú élettartama ellenére rövidtávú applikációkhoz is kiváló, hiszen pillanatok alatt eltávolítható a felületről. Tűzálló, "A" minősítésű.

 tapeta02.jpg

 

 IMG_20161123_164128_HDR.jpg