Fényképes és feliratos
póló és mez készítését
vállaljuk rövid határidővel

Fruit of the Loom,
Gildan vagy hozott pólóra

A pólót hozhatod Te is, vagy választhatsz az általunk kínált Fruit of the Loom vagy Gildan márkájú pamut pólók közül. A fényképet, fotót vagy grafikát elküldheted e-mail címünkre, vagy behozhatod pen-driveon az üzletünkbe. Képeket telefonon sajnos nem tudunk fogadni. Bluetooth nincs üzletünkben, ezért kérjük küld el előre a nyomtatásra szánt képet az info@zpress.hu e-mail címre vagy hozd be pendrive-on.

Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt adunk

Az elkészítési idő függ a nyomtatási technikától, a megrendelt mennyiségtől és a nyomatok számától.

Különböző nyomtatási technikát alkalmazunk, így pamut és műszálas (pl. mez) anyagra is tudunk nyomtatni/feliratozni.

Pólónyomás Kisokos

Ha saját képem vagy ábrám van, milyen képformátumban küldhetem el a mintát?
A póló készítés során vektoros formátumokkal boldogulunk a legkönnyebben (pl. pdf, cdr, ai, eps,). Ezek nagy előnye, hogy nagyításnál is ugyanolyan éles marad a kép. De ha csak bitképes fájlban tudja elküldeni a képet (bmp, png, gif, jpg, tif stb.), az is megfelel. Az utóbbiaknál fontos, hogy minél nagyobb méretben (felbontásban) kapjuk meg a képet.
Egy jpg-s képnél jó, ha én felnagyítom?
Néhányan beleesnek abba a hibába, hogy a kis felbontású bitképes formátumú képet nagyítják fel. Ez sajnos nem célravezető, mert így a kép életlen lesz. A nagyobb kép nem azt jelenti, hogy egy kis felbontású kép felületét növeljük meg, hanem, hogy a felbontást kell növelni. Ha nem egyértelmű a dolog, vagy kérdése van, előzetesen egyeztessen velünk, és mi segítünk!
Ha rosszabb minőségű a kép, valahogy fel tudják javítani a megfelelő felbontásra?
Az hogy a kép alkalmas e a pólóra való felvitelre az adott kép minőségétől függ. Küldje el hozzánk az info@zpress.hu címre, írja le röviden, hogy mekkora méretben szeretné a képet a pólóra. Visszajelezzük, hogy a kép alkalmas e a feliratozásra, illetve ha nem, akkor alternatív lehetőségeket közlünk.
Hagyományos papírképből is tudnak dolgozni?
Van rá lehetőség, A3-es méretig tudjuk használni a papírképeket pólónyomáshoz, e felett nem. Fontos, hogy egy digitális formátumban lévő képet semmiképpen ne kinyomtatva juttasson el hozzánk, hiszen mi a digitális formátumból dolgozunk, és egy kinyomtatott majd újra beszkennelt kép már rosszabb minőségű lesz.
Ha felirat is van, a kész anyagot megszerkesztve küldjem?
Nem muszáj, elég, ha elküldi a képet és a feliratot, és leírja, hogyan képzeli el a végeredményt. Ez alapján már meg tudjuk szerkeszteni a póló készítéshez szükséges mintát – ezután jóváhagyásra vissza fogjuk küldeni.
Hogyan küldhetem el a pólómra szánt mintát, illetve képet?
A legegyszerűbben: e-mailen, a címünkre (info@zpress.hu).
A pólóról nekem kell gondoskodnom?
Elsődlegesen a póló készítés során felhasznált pólókat mi adjuk. Ez azért előnyös, mert ezek a pólók kiváló minőségűek, és tudjuk, hogyan reagálnak az egyes technológiákra, már ismerjük őket. Ugyanakkor a megrendelő által beszerzett pólóra is vállalunk feliratozást, ez esetben mindenképp jelezze ezt előre.
Mennyi idő, amíg megkapom a kész pólót?
Ezt sok minden befolyásolja: milyen technikával készítjük a pólót, hány darabot rendel belőle stb. De 10-es darabszám alatt rendszerint a megrendelés befutásától számítva 1-3 napon belül elkészülünk vele, és postára is adjuk. Az elkészítési idővel kapcsolatban kérjük az info@zpress.hu címen vagy a +36 82/546-077-es telefonszámon érdeklődjön.
Mennyi a postaköltség?
Szerződött partnerünk az Magyar Posta Logisztka, általánosságban elmondható, hogy 1700 Ft a csomagküldés díja az ország egész területére.
A minta mennyire lesz tartós?
A pólónyomás technológiájától függ, de általánosságban elmondható, hogy maximum 40 fokon mosva igen sokáig tartós marad.
Vasalni lehet a pólót?
A pólót kifordítva kell vasalni, így marad tartós a nyomat.