Üzletdekorációk, gépjáműdekorációk
a tervezéstől, a gyártáson át
egészen a kivitelezésig

Szeretnéd céged, márkád ismertségét növelni?

Remek reklámeszköz ehhez a gépjármű, illetve kirakat dekoráció!

Vállaljuk üzletek kirakat dekorációjának, illetve gépjárművek dekorációjának a megtervezését és a gyártását.

Egyedi igényekre teremtve

Grafikusainkkal egyeztetve a Te igényeid alapján küldünk látványtervet a grafikára, és árajánlatot a gyártásra is.

Kirakatdekoráció

A figyelemfelkeltés eszköze az üzlet dekoráció vagyis a cégdekoráció készítés, amelynek egyik fontos eszköze a dekorációs matrica. Minél nagyobb a reklámdekoráció mérete, annál hatásosabb reklámeszközként viselkedik. Szezonális engedményeket, újdonságokat, bolti megnyitást egyaránt érdemes reklámdekoráció által meghirdetni. A ZPress Grafikánál reklámtábla, molinó, kirakatdekoráció, autómatrica, autódekor, padlómatrica, hűtőmágnes is elkészíttethető.

Gépjárműdekoráció

A gépjárművek az egyik leghatékonyabb reklámhordozó felületek. Használja ki, hogy az autódekorációt napról-napra újabb és újabb emberek láthatják az utakon!

A gépjárművek nagy felülete biztosítja, hogy az adott reklámot, céget, terméket észrevegyék az emberek. A gépjármű dekoráció segít az adott cég vagy márka ismertségében, terjedésében. Hatékony reklámeszköz, hiszen a dekorált járművek útjuk során rengeteg embert érnek el.

Az autódekor minta szerint készülhet előregyártott színes fóliából vagy nyomtatott dekorfóliából. A járműfóliák továbbá anyagukban is eltérőek lehetnek. A 3D autófólia, az uv álló anyagában színezett plotter fólia, a karbonfólia és a különböző speciális bevonatú fóliák széles spektruma jelenti a kínálatot.

 22.jpg